Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (5.37 secunde)
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova. Firma care asigura zilnic transportul dinspre Botosesti-Paia refuza sa mai efectueze curse din cauza starii deplorabile a soselei.
In timp ce Primaria Capitalei intarzie lucrarile de infrastructura, cel putin 50 de baruri si cafenele s-au deschis in ultimele luni Cine construieste "mica Viena" in Centrul Istoric Multi dintre carciumarii care au deschis localuri in Centrul Vechi al Bucurestiului au calatorit prin Europa, s-au intors vrajiti de civilizatie si au hotarat sa construiasca aici un coltisor de Occident.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Ponta ia trei sferturi din voturi. ... Cel putin asta reiese din doua sondaje, unul realizat de IRES, iar celalalt de CSCI, care indica faptul ca premierul ar obtine 74-76% din voturi, in timp ce patronul OTV ar primi doar 12-14% din aprecierile electoratului gorjean, scrie rtv.net.
Chichitele legislative si birocratia din justitie fac din preluarea firmelor cu datorii o „afacere“ pentru baietii descurcareti. Practica vanzarii firmelor cu datorii la stat pentru a scapa de fisc revine in forta, mai ales in conditiile crizei economice actuale.
PNG este un exemplu foarte bun in acest sens.
Cine a fost Sfantul Andrei? Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
"Cartianu trebuie dat afara de la Adevarul" Poetul Mircea Dinescu a incetat sa mai scrie in Catavencii, asteptand o discutie cu patronul Dinu Patriciu, actualmente plecat din tara.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Obligativitatea contractelor de inchiriere a meselor din piete a eliminat posibilitatea perceperii chiriei pe ochi frumosi De la 1 ianuarie 2011, societatile comerciale care vand in pietele Craiovei sunt obligate sa incheie contracte de inchiriere cu durata de un an pentru mesele pe care le ocupa.
000 de euro, patronul de la Bourbon a declarat, in exclusivitate pentru cotidianul “Replica” de Constanta, ca va da in judecata Directia Apelor Dobrogea Litoral care, la ordinele proaspatului sef Laurentiu Marin (foto), i-a demolat beach-barul de pe plaja din Mamaia.
Fostul premier Adrian Nastase precizeaza, pe blogul personal, ca patronul FMI, Dominique Strauss Kahn, este in continuare ingrijorat despre situatia economica mondiala, in ceea ce priveste a doua parte a anului. ... In aeroportul din Roma, l-am reintalnit pe Dominique Strauss Kahn, patronul FMI, sosit pentru intalnirea G8.
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
Reactia presei internationale DUPA CONDAMNAREA LUI GIGI BECALI Vestea condamnarii lui Gigi Becali a starnit atentia jurnalistilor din intreaga lume. ... Agentia Reuters se refera mai ales la calitatea de politician a condamnatului, potrivit realitatea.net:
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
Patronul Stelei iese din nou din inchisoare: "O sa fie invoit cateva zile" Gigi Becali se pregateste din nou sa iasa din inchisoare. ... Patronul Stelei s-a plans de mai multe ori de conditiile din inchisoare, iar Avocatul Poporului a demarat mai multe controale.
google-analytics.com